Sångaren i bandet, Tomas Carlsson. Började sin bana i dansbandet Tommy Bergs, Efter ett antal av år så bestämde jag mig för att starta eget. Namnet blev CARLSSONZ. Det blev hel orkester med fem medlemmar med mycket spel både i Sverige och Norge . Sen blev det radio P4 Kalas som det hette då. Efter en tid blev det för mycket och jag gick in i väggen. Efter nåt år så kände jag att det var dags att starta upp på nytt, det var då jag började spela efter mina egna önskemål. Och där är vi idag.

Christer Möller är vår Keyboardist.Denna man har ett antal av fingrar som smeker tangeterna på ett helt obeskrivligt sätt.Han har spelat och kompat dom bästa av artister Sverige har haft och har. För att nämna några dock inte alla, det skulle ta för mycket av presentationen är! Thore skogman, Thory Bernand, Sven-Erik Magnusson, Little Gerard, Cool Candys, Trio med Bumba, Göran Lindberg, mfl.Christer har även fixat med bakgrundera till CARLSSONZ. En väldigt duktig Pianist.

Bassisten och teknikern i bandet är Roland Lind. Denne man har spelat och hjälp orkestrar och artister i många år. ett återkommande band är Flamingo kvintetten, samt han har spelat med Thory Bernand, Gunnar Pettersson, Gösta Syren, Göran Lindberg mfl. En lugn och stillsam person som gör allt för musiken.